Tillæg i forbindelse med opstart efter Corona i Europa.

Der er forskel på hvordan og hvornår de enkelt lande vælger at lukke op efter Corona nedlukning. Vi forventer, at det begynder at starte stille og roligt op efter sommerferien. Skoler fra Finland og Holland forventer en opstart i september måned. Spanien er lidt mere usikkert. Hold dig opdateret, hvilke krav de forskellige lande har i perioden hvor du skal på ophold.

Ud i verdenen

I vores globaliserede verden, skal man kunne mere som faglært. Udover at være dygtig til sit håndværk, bliver det også vigtigere at kunne tale forskellige sprog og forstå andre landes kulturer. Kan man det, har man muligheden for at gøre hele verden til sin arbejdsplads.

Hvis du har lyst til at give dig selv den mulighed; rejse ud, blive bedre til sprog og få en fed oplevelse, har du flere forskellige muligheder på AARHUS TECH. Du har både mulighed for at tage din oplæring – eller dele af den – i udlandet, men du har også mulighed for at tage en del af dit skoleforløb i et andet land. På GF2 kan du komme på skoleophold i udlandet som en del af valgfaget Go Global, og det er også muligt at tage en del af dit hovedforløb i udlandet.